Aflevering 12: Hoe krijg je bezoekers op je website?

Hoe krijg ik meer website bezoekers? Dat is de centrale vraag tijdens deze podcast aflevering. Voordat we daar op ingaan, bespreken we eerst kort het nut van een website. Want moet je er per se een hebben? 

Martin scherpt de vraag iets aan: hoe kun je op een leuke manier de juiste bezoekers aantrekken die converteren? En dat is natuurlijk slim. Want je hebt niet zoveel aan bezoekers die helemaal niet bij je doelgroep horen. En het is absoluut fijn om die bezoekers te converteren naar betalende klanten. 

Maar hoe krijg je überhaupt mensen op je website? Er zijn natuurlijk veel manieren, die we in de podcast verder uitleggen. We hebben het over zaaien en oogsten, maar ook over vissen. Als je veel vissen wilt vangen, wat is dan het aas dat je moet gebruiken? Dus: wat heb je nodig om klanten naar je website te trekken? Check snel deze podcast aflevering voor onze visie en tips. 

Op het einde hebben we nog een verhitte discussie over posten op social media, als een manier om mensen naar je website te trekken. Dus als je benieuwd bent, dan weet je wat je te doen staat: snel op afspelen klikken.