Aflevering 13: Zo scoor je met je nieuwsbrief

Niet iedereen maakt actief gebruik van een nieuwsbrief. Maar het kan wel heel handig zijn in je marketing. Qua conversie is het een van de beste methodes (bewezen).

Een nieuwsbrief helpt je om je aanbod te verkopen. Om een band met je volgers op te bouwen. Sommige mensen zijn ‘snel’ klaar om te kopen, terwijl anderen misschien jaren je nieuwsbrief volgen voordat ze iets kopen.

Hoe gebruiken wij onze nieuwsbrief? En hoe belangrijk is het voor ons? We leggen onze gedachten en visies erover uit. Ook vertellen we hoe je een goede nieuwsbrief inricht en schrijft. Het sleutelwoord volgens Marcel: waarde. Joris benadrukt dat het ook belangrijk is om er zelf plezier in te hebben.

Moet je naar je nieuwsbrief ook nog bloggen en socialmedia-berichten plaatsen? Hoe zorg je ervoor dat je regelmatig dingen naar buitenbrengt? En hoe zorg je eigenlijk ervoor dat mensen zich inschrijven voor je nieuwsbrief?

Ben je benieuwd, luister dan snel naar deze aflevering om al onze inzichten, tips en tricks te horen, zodat ook jij kunt scoren met je nieuwsbrief.