aflevering 10: Onderneem vanuit echtheid en manifesteer wat je wilt

Vandaag een hele bijzondere aflevering van onze podcast. We hebben voor het eerst een gast in de podcast. Een vrouwelijke gast: Daniëlle Riemersma. Het onderwerp? Ondernemen vanuit echtheid. Authentieke marketing, waarbij je geen kopietje bent van een ander. Van daaruit kun je volgens Daniëlle aanhaken op het veld van ongekende mogelijkheden.

Daniëlle vertelt: ‘als je alles vanuit je hoofd probeert te doen, werkt dat vaak niet. Maar als je verder in je lichaam zakt, vanuit je hart, dan haak je makkelijker aan op het veld van ongekende mogelijkheden.’

Volgens Daniëlle kan iedereen in zo’n staat stappen, die zij de geniale ondernemersstaat noemt. Als je in bepaalde situaties normaal in angst en tekort schiet, kun je er bewust voor kiezen om dat nu vanuit vertrouwen te doen. Dan krijg je veel meer gedaan. Benieuwd hoe dat werkt? Luister dan snel deze aflevering.

Ook hebben we het over geven en de geefeconomie. Zo levert Daniëlle nu bepaalde diensten op basis van donatie. Ze vertrouwt erop dat de energie die ze geeft, altijd op een bepaalde manier naar haar terugkomt. 

Daniëlle geeft ook nog eens 5 stappen om te manifesteren wat je het allerliefste wil. Echt goud waard. Dus check snel deze aflevering bomvol inspiratie!

Plaats een reactie