Aflevering 6: Zo maak je een geweldige website

Tijd om het over websites te hebben. Als webdesigner is dat helemaal Martin’s straatje. Daarom laten we eerst Martin aan het woord. Hoe maak je een effectieve website, waarmee je klanten aantrekt? Hoe werkt dat? Martin legt uit hoe hij het aanpakt.

Joris haakt hierop in en vertelt hoe hij begonnen is, met een simpele website en alleen teksten. Marcel wilde juist té veel doen. Daarom ook zijn vraag: wat heb je minimaal nodig voor een goede website? We laten alledrie onze inzichten hierover horen. Handig om te weten!

Op een gegeven moment zegt Marcel: “Wat je vaak weerspiegelt ziet in de website, is waar iemand staat met helderheid creëren in zijn eigen business.” Wat bedoelt hij hiermee? En hoe gebruik je het in je voordeel?

Joris biecht op dat z’n website een beetje achterloopt. Hoe zit dat precies? En wat kost een goede website ongeveer, maar nog belangrijker: wat levert het na verloop van tijd op? Ontdek het allemaal in deze aflevering. 

Hoe maak je een effectieve website, waarmee je klanten aantrekt? Luister naar deze podcast aflevering voor het antwoord en ontdek nog veel meer handige tips.