Aflevering 4: Winnen met je mindset & de wet van de aantrekkingskracht

Dit keer bespreken we mindset en de wet van aantrekkingskracht. Twee hele grote onderwerpen, die voor veel bewuste ondernemers een belangrijke rol spelen. Als je geen idee hebt wat de wet van aantrekkingskracht is, dan is dit een geweldige podcast om er meer over te leren. En als je al bekend ermee bent, dan is dit ongetwijfeld ook een interessante podcast voor je. 

We geven onze visie op de wet van aantrekkingskracht en vooral, wat je ermee kunt in je onderneming en marketing. Zo ook met je mindset, want je mindset bepaalt voor grote mate jouw succes en toekomst als ondernemer. Met de juiste mindset maak je het jezelf veel makkelijker om bepaalde doelen te bereiken. 

Joris vertelt onder andere over zijn ochtendritueel om in de juiste energie te komen, zodat je de dag zo goed mogelijk start en de dingen aantrekt die je graag wil hebben. Martin legt uit waarom je niet té veel vast moet houden aan je doelen. Marcel deelt later in de aflevering een mooie systematische aanpak om de wet van aantrekkingskracht voor je te laten werken. En op het einde geven we allemaal nog een aantal tips om meer over de wet van aantrekkingskracht te leren.

Benieuwd naar al onze inzichten, tips en tricks? Luister snel naar aflevering 4: mindset en de wet van aantrekkingskracht.